Ledig :D

Yes denna underbara tisdag har jag varit ledig!!!! Men så bra har jag inte så att jag kan va ledig under valborg, jobbar ända fram till lördag :( Men hade inget planerat så det gör väl inte så mycket,...,.,
Det är inte som förr i tiden när man firade valborg med tjejerna på tivolit i vellinge, drack sig as kalas och sedan stack man ner till gröningen vid torsgård för att hångla, hångla o åter hånga... hahhah det va roliga tider!

Idag har jag först varit hos läkaren med mitt öga, det va inget fel på min lilla "klump"  :) skönt o höra. den försvinner av sig sj sa han..  Men däremot så märkte jag igår kväll att det var något annat fel med mig, hade snuva och mina ögon va rödare än rödast och den kliade som faaaan. ville bara slita ut som och slänga dom ner i iskallt vatten, men det skulle nog va lite dumt kom jag på sen.... vill ju inte va blind.
Men enligt läkaren så har jag, JAG pollenallergi, vaaaa faaan, det har jag ju aldrig haft, varför kommer det nu???? Jobbigt värre.... Är nu beroende av ögondroppar och nässpray.... kul!

Efter läkarbesöket va jag tvungen att muntras upp lite genom att fika på Pronto med Paliz och så klart shooooooopping :)
Blev bla:

                                                    

Ganska nöjd om jag får säga det :)
Kl är bara 15 och jag har fortfarande heeeeela dagen på mig att njuta!
Ska ut o springa en runda nu :)