Hemma bra men borta bäst!

Har nu lämnat Dubai bakom mig för denna gång, men Inshalla så kommer jag åka tillbaka till min underbara stad i Oktober igen :) Så jag är inte så jätte ledsen över att ha lämnat. Det jobbiga är att lämna alla underbara kollegor och framförallt de som inte kommer att vara i Dubai när jag kommer tillbaka till hösten.... Många stannar men många lämnar och det blir aldrig detsamma när man återvänder till samma destination. Både på gott och ont.... Denna vintern var helt annorlunda än förra året jag var i Dubai men bägge säsonger har sin egen charm... så jag undrar vad nästa säsong nere hos araberna har att bjuda på!

Har nu varit hemma i sex dagar och har tre dagar innan mitt nästa äventyr nere i Italien och Sicilien börjar! Jag skulle spendera dessa dagar hemma åt att studera in min kommande destination. Trodde jag seriöst på detta? Jag vet hur det är när man kommer hem, dagarna går åt till att gå långpromenader med hundarna, vilket jag verkligen älskar och längtar efter. Finns inget bättre än att promenera ner till stranden och släppa Java lös och se honom springa och springa efter den jäkla gula lilla bollen som man försöker kasta eller sparka så långt det går..... Fattar inte hur kul det kan vara med en liten boll, men glad blir jag av att han blir glad :) Resterande timmar av dygnet går åt till en massa fika dater med alla min underbara kompisar. I morgon har jag frukost date med min nygifta Patricia Kronvall kl 09 i vellinge. Sedan lunch med Jeanna som jag pluggade med på Nya Zeeland kl 11:00 och därefter ska vi tillsammans ta en lång, lång mysig promenad längs beachen. Sen kvällsfika kl 19 med Nathalie..... Jag kommer vara hyper speedad på kaffe...hahha! Men jag älskar att komma hem och träffa dessa underbara människor och bli uppdaterad om vad som sker här hemma!

Men höjdpunkten har ändå varit Patricias bröllop :) Det vackraste bröllopet jag någonsin varit på. Ska tilläggas att jag endast varit på ett innan..hahha! Men jag grät verkligen floder när Patricia gick upp till altaret och när de gav sina löften åt varandra... Allt var så vacker och kärleken sprudlade verkligen i luften <3 Jag önskar er två, André och Patricia Kronvall all lycka i livet <3

Men nu är jag riktigt taggad inför Sicilien och vill egentligen vidare med detsamma!!!!! Vi kommer ha mycket Premium grupper som har ett så kallat paket med flyg, boende och tre dagsutflykter. Vilket gör att det kommer vara en massa utflykter varje vecka, minst tre stycken. I detta paket är det utflykter till vulkanen Etna, stadstur i Syrakusa och matlagning ute på landsbyggden. Så denna säsong kommer jag att fokusera på att bli en excellent framtida flickvän som är grym på matlagning... Har fått en del klagomål i Dubai för att jag inte lagar mat, så detta ska ändras på med det samma! Utöver matlagning ska jag även återgå till träningen eftersom mina två kollegor tydligen är träningsfreak vilket gör att jag lika bra kan återfå en grym sommar kropp.... eller det har jag i och för sig aldrig haft men denna sommar kanske blir den första med en riktigt fin bikinikropp.....hahha! Mycket mat = mycket träning :)


kväll blir det middag på Restaurang Bakfickan med Linda och John. ska transportera mig till denna trevliga restaurang via cykel, så vi får se om jag lyckas ta mig hela 7 km utan att bli påkörd... det var nämligen år sedan jag cyklade! På tal om trafiken, jag HATAR att köra bil hemma. Känns som det går snabbare att promenera sig fram än att kör i 40 km/ h vilket är den tillåtna hastigheten i Malmö stad.... HATA! Lika bra att jag ska åka vidare snart för annars hade mitt körkort snart blivit klippt av polisen, och då menar jag tyvärr inte av pappa.... Nä ta er baklänges trafiken i Malmö....

Underbara kollegor <3
 
Jag, Tilda och Lisa
 
Burj Al Arab
Cajan Towers
Brudarna på Patricias bröllop
Jag :)
 
Min favvo hund, Java!!!!
 
Java och Leo <3