Nervös inför framtiden

usch nu börjar jag verkligen bli nervös inför min utbildning på Nya Zeeland. Har ingen tid att fokusera på min framtid där lååångt borta på andra sidan jorden. Jag måste börja tänka på betalningen av lägenheten, utbildningen, jag måste skicka en massa brev till skolan. MEN när tusan ska jag ha tid med det. Dagarna flyger iväg här nere i Oman och det är alltid något som måste göras, alltid några problem som tar bort min tid till att hinna med att planera inför skolan. Börjar nästa ångra mig att jag inte valde att spendera tiden hemma dessa månader istället för att vara här nere i Värmen och Oman. men det är såååå typsikt mig att ta på sig mer än vad jag egentligen klarar.
Är riktigt trött just nu, det är allt för mycket jobb och jag har inte ens haft en full ledig dag sen jag kom. MAMMA var är du när jag behöver dig, vill ha en axel och gråta ut på :( NÄÄÄÄ, skärpning Louise, du klarar detta! INGA PROBLEM! Får ju besök av föräldrarna nästa vecka, ska bli riktigt skönt att få ner er om jag ska vara ärlig ;) hehe

Vi har till och med fått ner en ny guide till vårat lilla team. Zandra bar ju tvungen att lämna oss på grund av sin nöt allergi som höll på att ta livet av henne :( saknar dig gumman och hoppas du har det bättre där hemma!
Istället har vi fått ner Britta som också är en super duktig tjej och hon har äntligen kommit in i allt och kör nu sina egna utflykter och jobbar på egen hand. det va lite tufft när Zandra åkt hem eftersom vi var en guide kort och samtidigt skulle vi lära upp Britta. Men vi klarade det, härligt jobb Elin!!!

Annars är gästerna lika söta som dom alltid är, har fastnat för ett par som tyvärr åkte hem i söndags. Farbror Håkan och hans nya fru Lotta. Super gulliga gäster som fyllde vår servicetelefon med många söta och gulliga frågor och som man kunde stå och snacka med i 20- 30 min utan att man ens märkte att klockan flög iväg. Vissa gäster kommer alltid att följa med en genom sin resa som reseledare. Lotta och farbror Håkan är två utav dem.


Vår Nya Kollega britta! :)
Jag och Elin på SLL flygplats
Saad ställer mer än gärna upp och hjälper oss ;)