studier på Nya Zeeland - Borta bra, men hemma bäst!

Jag kommer ihåg när jag bodde i Vellinge och varje gång man kom körandes längs den lååååånga raka vägen bredvid hästgården så visste man att man snart va hemma bland fågelgatorna, den känslan va underbar för då visste man att det inte va långt kvar!!!

Samma känsla får jag när jag kommer körandes längs motorvägen utanför Auckland och till slut ser man skytower inte så långt borta och då vet jag att jag snart är hemma, nästa avfart: Symonds street och Wellesley street. Jag älskar den känslan för nu vet jag att detta verkligen är hemma. Jag älskar verkligen Auckland och även hur vacker och sagolikt det än är utanför staden så är Auckand ändå hemma. Den dagen jag kommer lämna Auckland så kommer jag lämna ett stort tom hål i hjärtat :( Därför har jag bestämt att jag nu kommer stanna kvar i Auckland i alla fall ett år efter att jag går ut skolan. Jag vet att det gör ont i mångas hjärtan där hemma men jag måste följa mitt hjärta och stanna där det känns som bäst, och just nu är det Auckland. Detta är hemma! <3

Eftersom jag ska stanna kvar så ska jag försöka att komma hem under mitt 4 veckors lov mellan den 22.e Juni och 16.e Juli, vilket ska bli skönt att komma ifrån den NZ vintern och komma hem till en svensk sommar (förhoppningsvis).

Nathalie åkte hem till Svea rike för två dagar sedan och sen dess har jag bara slappnat av och smält vår underbara resa som vi har haft runt hela Nya Zeeland + nyårs festivalen RnV i Gisbone. Kan inte fatta att hon va här i 1½ månad, det gick såååå snabbt. Men vi ses i Juni gumman och tack så mycket för att du ville komma ner!!!

Dagarna har mest spenderats i Mission bay där vi har haft BBQ med Jeanna, Rebecca, Nicola, Jay Jay, Belinda, Daniel, Luke och några snabba besök från mina kollegor som just nu jobbar rumpan av sig bara över gatan. Måste erkänna att jag även saknar att jobba på caféet, vi har sååå kul tillsammans!! Men ikväll kommer äntligen familjen Nilsson på besök och ännu en gång blir det en resa runt Nord ön och Syd ön, men denna gången blir det mer stil, ingen camping bil utan hotell med en riktig säng och en riktig dusch. Ska bli såååå skönt!




Jag tror jag måste öva lite till med att sträcka ut min tunga (tur att jag inte är en kille) ;)


Besök på Tamaki Maori Village i Rotorua!!!!


Besök till Hells Gate, ett geotermisk område utanför Rotorua

Inte den mest smickrande bilden på mig men det bjuder jag på ;)

Hahha vem sa att man inte kan leka med lera när man e 24?! ;)


Tane Mahuta (keri Tree), Det största trädet jag någonsin sett, man ser knappt Nathalie men ni kan förstå hur stort trädet är...


Ett besök till Kerikeri och till Ryans vackra hus. Här vill jag bo i framtiden, otroligt vackert hus med en enorm trädgårds med hundra tals blommor och växter. Mamma hade blivit förälskad i denna trädgården!!!


Gin & Tonic, brasa och underbart sällskap = LIVET!!!

Ryan


Snacka om att folk går in för julen i Wellington!!!


Ankomst till Gisborne och RnV, NZ största musikfestival som arrangeras under nyårs helgen!!!

Stranden i Gisborne

Massa vackra grabbar ville umgås med det "svenska" tältet.. hahaha

Jäkla kul hade vi på camping platsen :)

RnV Baby

Nyårs afton!!!

Det regnade ju inte lite på nyårs afton men det gjorde det hela nästan bättre.... Regn, musik, fylla, lera och galet sällskap.... Bästa nyårs afton någonsin!!! Som sagt, man blir aldrig för gammal för att
leka med lera!!

GOTT NYTT ÅR ALLA!!!!!