Guide Kemer

Har nu varit i Kemer i två veckor och det känns seriöst som att jag har varit här dubbelt så länge. Jag kommer verkligen aldrig att förstå mig på det här med dagar, veckor och månader..... Det känns som det var flera månader sedan jag lämnade Marmaris.... konstigt!

 

Jag är nu själv på denna lilla ort, eller själv och själv, jag har de andra pågarna från Fritte, Ving och Bravo Tours. Schyssta killar och vi har det trevligt tillsammans.... Men jag är väldigt glad att jag inte har varit i Kemer en hel säsong, då tror jag att jag blivit galen. Det är väldigt mysigt här men det finns tyvärr inte så mycket att göra,och jag som lätt bli rastlös hade sprungit på väggarna. Men för en månad går det bra :)

 

Annars mår jag bra, lite deppig för tillfället, men man kan ju inte alltid va på topp..... eller?
Saknar det förflutna och ser framemot framtiden, låter det vettigt? Tror inte det.... Men en del av min längtan efter det förflutna kommer snart att gå över då jag nästa vecka åker till Marmaris över min lediga dag för att få träffa min underbara Dansker... Längtar så mycket att jag håller på att spricka, märker att saknaden efter honom har gått över till frustration, vad kommer efter den fasen? Blir intressant och se vad som händer i vinter, men är det meningen så är det meningen!

 

Har även fått fin besök hela vägen från Nya Zeeland! En av mina närmsta kompisar Gaith är ute och reser och beslöt sig för att passa på att besök mig i Turkiet och Kemer :) Känns jätte konstigt att ha träffat honom igen då jag trodde att det var farväl då vi sa hejdå till varandra för 10 månader sedan. Världen är allt liten och det finns inget bättre än kontakter. Så behåll kontakten med alla era vänner runt om i världen för utan dem blir världen en mycket större plats.

 

 

 Jag beundrar utsikten över gamla stan i Antalya!

 

 
Kemer båtutflykt
 
 

 Kajsa som var guide i Kemer innan mig, hon är nu på Gran Canaria och Mette som är guide i Side! :)

 

Jag uppe på Thatali berget, 2365 möh