studier på Nya Zeeland - Sjuk, men fest stoppar inte mig

Ja, efter fyra hela dagar i sängen och en massa gos tillsammans med min halsfluss och en bunt penicillin så kände jag mig äntligen bättre och då kunde jag ju inte säga nej till en date och lite socialt umgänge en fredags kväll :) Det började riktigt kul, men slutade med en efterfest på en utav Aucklands högsta skyskrapor, fancy penthouse som började bra men slutade med att jag stjal med mig en liten kniv för att vara på säkra sidan...... Gangsta High Class Social Partys är inte min sak och vill verkligen inte ta del utav det livet och livsstil som dom sysslar med.. Behöver inte gå mer in på detalj :) Men det var en upplevelse, att få se Auckland från så höga höjder syftar jag på då!

Lördagen spenderades på jobb och sedan socialt umgänge med ett par kollegor... Har umgåtts väldigt mycket med dem den senaste tiden och det var länge sedan jag hade så här kul.. slutade kl 23 igår kväll men det hindrade inte mig och min tre manliga och väldigt roliga kollegor att ta en biljardrunda medan regnet öste ner värre än någonsin, vilket det fortfarande gör. Regn, regn och åter regn.. Kan ni där hemma inte skicka ner lite sol och värme?!
 
Idag är det måndag och än så länge har jag haft två lektioner och är nu hemma för lunch för att sedan gå tillbaka till biblioteket för att jobba på min kommande uppsats som ska vara inlämnad om en vecka.... Ska presentera en ny produkt till resebranschen och har än så länge presenterat ett antal nya destinationer och rundresor men denna gången ska jag tänka utanför den banan och då är min idé att jag ska presenter en ny app till mobilen där man istället för att söka sin kommande partner, söker sin kommande dröm destination, för vem behöver egentligen en partner när man istället kan spendera dom pengarna på att resa?!!!!.... Man klickar in vad man vill göra, hur mycket man är villig att betala och spendera, sol, bad, skidor, dyka, ålder, intressen osv så kommer det upp ett par stycken destinationer som passar din sökning perfekt!!!!

Nej, ni behöver inte fråga mig..... Fortfarande inget svar från Köpenhamn :(
Men Ja, jag har fortfarande lite hemlängtan......