Var i världen vill man jobba till vintern?

ojojojoj äntligen har de efterlängtade ansökningarna kommit..... alla springer runt som yra höns o disskuterar fram o tillbaka var man vill jobba, vill man till Tanzania, Sydafrika, Thailand, Oman eller helt enkelt HEM? helt sjukt, här sitter jag o funderar på vart i världen jag vill jobba..... hur många har möjligheten till det? jag kan knappt förstå det... JAG HAR VÄRLDEN I MINA HÄNDER!!!!! :)

Vi har nu en vecka på oss att fundera ut vart vi vill och sedan tar det endast en vecka tills vi får reda på vilken destination vi får... så alltså om 2 veckor vet jag vart jag kommer befinna mig till vintern!!!! aahhhhh PANIK!!!
Än så länge ser det ut så här :




  
   1) Tanzania                    2) Oman                          3) Koh Chang


MEN sen e jag även sugen på att åka tillbaka till Österrike,men vart ska nr 4 få plats? o solresor har inte ens skiddestinationer, då får det bli för någon annan firma :S


 
4) Österrike????

Kan inte någon bara säga till mig hur jag ska göra, o sen får jag se hur det känns när det beslutet är taget... hahha!!!!
Sen är jag ju även lite kär, var kommer kärleken in?, var ska jag ha plats för den? kan jag inte få klona mig? Vill komma hem men ändå inte.... :S jag e sååå jobbig ibland...hahah! Ska man följa sitt hjärta eller dit i världen vinden tar en?

Annars lunkar livet på i ayia napa :) i morgon är jag, klara o sofie lediga!!!!! alla på en gång :) men jag tror alla kommer ligga på stranden i skuggan med ipoden i öronen o fundera över våran framtid!

Teamdag på Governors beach


Jag o Pattis!!!!                Solnedgång            Åsneridning på teamdagen


Nu kallar sängen och jag ska äntligen dras in i drömmarnas land o till min lilla efterlängade date...
Snart ses vi!!!!! (hahha sååååå löjlig jag e)