studier på Nya Zeeland - förvirrad

ojojoj känner mig lite för stressad för tillfället, och när jag känner mig stressad så blir jag förvirrad. Inte på det jag måste göra men på allt runt om kring, går av på fel våning, spiller ut te, snackar svenska helt plötsligt när jag borde snacka engelska..... hatar denna delen utav terminen då alla exams är på väg.. Nästa vecka har jag tre exams, veckan efter två och tredje veckan en.... sen är den första terminen över, har gått sjukt snabbt...

Idag är det måndag och helgen har spenderats på jobb då det är är två av mina kollegor som går på lång semester över vintern så jag var tvungen att jobba 9 timmar varje dag... känner knappt mina fötter idag, och utöver det så var det international students farewell party i fredags så dit var man tvungen att gå för att festa loss en sista gång med alla som åker hem efter denna terminen :(

Det bästa på hela helgen har så klart varit igår kväll då vi kollade på repris på Eurovision och LEREEN vann med den bästa låten någonsin som har deltagit i Eurovision... Den är sjukt bra och jag kan verkligen inte sluta lyssna på den :)

Har nu skickat in ansökningarna till universitetet i Köpenhamn så vi får se vad dom säger... Inte säkert att jag kommer in då dom vill ha 3 års universitets utbildning eller 180 poäng, jag har dock 240 NZ poäng och jag vet inte vad det motsvarar det europeiska poäng systemet.... vi får se :)

Annars får jag stanna och göra ytterligare ett år här nere :)

Grattis till min underbara Mamma på Mors dag (jag vet att det var igår) Älskar dig min bästa mamma och tack för att du alltid ställer upp och stötar mig genom alla mina olika resor i livet!!!! Jag Hoppas att jag kommer bli en lika bra mamma  som du har varit när den dagen väl kommer för min del (om den kommer)