studier på Nya Zeeland - i'm back

oj det va ju ett tag sedan jag skrev ser jag, sorry lolly för det alla trogna läsare :)

Det har varit en hel del på senaste med både skola och jobb vilket har lett till att jag inte riktigt har haft orken till att skriva...Har även oroat mig en del över pengar då jag nu har fått mina fakturor till både skolan och mitt boende för sommarlovet och nästa år. En hel del pengar kan jag tala om och lilla CSN räcker ju endast till skolan.... Men mina lån kommer att vara värt det då detta har varit det bästa året i mitt liv och förhoppningsvis så kommer nästa år att va ännu bättre!!!!! Man får helt enkelt jobba och ännu en gång spara pengar när utbildningen är över och välkomna vuxenlivet....

Har nu äntligen fått tillbaka resultaten ifrån mina mid semesester exam som jag hade för ett par veckor sedan. Fick super bra betyg på min uppsats om Tanzania, +A och A på min managing prov :) wohooo!, och idag hade jag ett utav mina två amadeus examens. Provet va enkelt då vi endast skulle svara på att par frågor om hur man slår upp städer, flygplatser, valuta kurser osv i bokningssystemet, plus att vi skulle skapa 4 stycken bokningar med alla möjliga special requests som, vegi mat, barnmat, sätes placeringar, speciella flyg tider och klass.... Älskar att hålla på med amadeus och det känns verkligen som man gör en riktigt bokning åt någon annan....  :)

Har nu 4 veckor kvar i skolan sen är det 1 veckas pluggvecka innan dom sista examens börjar och sen är år 1 över  för mig på turism utbildningen på AUT och jag har officiellt ett Certificate in travel and tourism, men det slutar inte där jag ska vidare till år 2 och få en Diploma!!!!

Annars har det inte hänt så mycket, jobb, plugg och party... That's it at the moment :( Men snart är det sommar lov och då ska det njutas ordentligt!!!!

Puss o kram