Guide Marmaris

Har nu kommit tillbaka till mitt underbara Marmaris efter en välbehövlig semester hemma i Sverige och min hemstad Malmö!

Det var en positiv överraskning att komma hem till ett soligt och varmt Sverige. Det var inte alls kallt och deprimerande som jag minns det, inte så konstigt dock med tanke på att jag alltid är hemma om hösten eller vintern. Det var ett fullspäckat schema med många kaffe dater med mina underbara kompisar, alltid lika kul att träffa dem och höra om allt som händer i deras liv. För just nu händer det en hel del med mina kompisar hemma i Sverige, dom börjar verkligen växa upp och för första gången i mitt liv så skräms jag inte av allt som händer där hemma. Nu känns det helt naturligt att dom skaffar barn, köper hus, planerar giftemål och mycket, mycket mer. Är riktigt glad över att det går så bra för mina underbara töser där hemma. Älskar er alla ska ni veta <3 Det var även riktigt mysigt att få umgås mycket med min bror och hand älskade sambo, lovisa! Har alltid lika kul med dem! Sen att jag inte hann träffa mina föräldrar så mycket är inte lika kul, men dom var ju faktiskt på besök i Marmaris för bara någon månad sedan så det var ju inte så länge sedan jag träffade dem. Men vi ses i Dubai i vinter mammsi och pappsi :)

 

Väl tillbaka i Marmaris är det även här fullspäckat schema med de vanliga rutinerna men även all kontorsarbete som ska avslutas nu när vi är inne på vår sista vecka. Är klar med testamentet, nu är det bara utflykts manualen kvar. Eftersom det är sista veckan så är det ju även en hel del skoj som står inplanerat på schemat. Ikväll blir det middag hos ving/spies på deras bakgård, sedan en sista utgång på bargatan. Blir dock en lugn utgång då jag har utflykt i morgon. Men det ska bli himla skoj att gå ut alla tillsammans, vilket var väldigt längesedan. På Söndag är det teamdag, och där är det inte riktigt bestämt vad vi ska göra men det kommer nog bli något som involverar sol och bad då vi alla börjar bli bleka, och man kan ju inte vara blek när man ska vidare till sin nästa destination. På måndag blir det farväl av Maria som helt plötsligt ska till Kreta och avsluta säsongen där. Så hon ska alltså inte med mig till Kemer utan det får jag sköta själv :( snyft. Sara och Emma åker hem med vårt sista flyg på Onsdag för att åka hem ett par dagar på kick off och sedan vidare till Gran Canaria.... Som ni märker så händer det saker hela tiden och planer ändras varje dag.. haha!

 

Men det börjar kännas ordentligt i magen nu att det snart är över. Jag åker vidare till Kemer den 5.e September, på Torsdag vilket betyder att jag kommer spendera en hel natt själv utan mina töser :( kommer kännas riktigt konstigt och sorgligt och jag får nog förbereda mig för en naturlig dag utan något smink.... Tur är att jag har ju min dansk så jag behöver nog inte känna mig allt för ensam. Kommer bli sjukt jobbigt att lämna även honom om ett par dagar :'( Men 8 månader går snabbt (yeah right) och förhoppningsvis så får jag fint besök i Dubai!

 

 
Glad att åter vara klädd i min gula uniform!
 
Mina vackra töser Linda, Paliz, Lina o jag!
 
Lina med sin sötaste dotter Minna <3
 
Stort grattis till min bästis Patricia och hennes dotter Ida <3
 
Mys på malmöfestivalen :)