studier på Nya Zeeland - Birthday

Oj Oj Oj jag är nu ett år äldre, under 24 låånga år har jag promenerat på denna underbara jord :) Tänk vad tiden går, tänk vad man har upplevt under den tiden och tänk så mycket jag har kvar att se och uppleva. Jag undrar hur många år till jag kommer att andas och njuta utav denna vackra planet?!!! Ärligt talat, jag vill inte vet när min tid är slut. Allt jag vet är att jag ska passa på och njuta utav varje sekund!!!!

Jag vaknade upp kl 07.15 av att min telefon ringde, det var Nicki som tyckte jag skulle komma och låsa upp dörren. Där stod hon och Rebecca och sjöng jag må hon leva!!! Hur kommer det sig att vi nere i söder sjunger Vi gratulerar, var har vi fått det ifrån? Varför kan inte vi sjunga jag må hon/han leva som alla andra?! hahah! Kanske för att skåningar inte är som någon annan, VI SKÅNINGAR ÄR LITE SPECIELLA!!! hahahah
Men jag blev sååå rörd av deras underbara jäst att de hade tagit sig upp ur sin varma säng, kokat en kopp te och gett mig en utav Rebeccas underbart goda blåbärs muffins som verkligen smälter i munnen. Kunde inte bett om en bättre frukost :)


Eftermiddagen kommer att spenderas på Auckland museum och sedan en lång mysig lunch innan jag ska bege mig till jobbet kl 18 :) Firandet blir i Maj då jag, Rebecca och Anna ska fira våra födelsedag tillsammans med en ända stor fest! Kommer bli galet kul!!!!

Tack mamma o pappa för födelsedagspresenten :) Älskar er!!!

Under veckans gång har vi även besökt en hel del barer runt om i Auckland. Vi har varit på mitt favorit ställe, den äldsta baren i Auckland och sen även en utav de finare barerna, Ponsonby social club och tittade på en brasiliansk tjej som tydligen även är känd i sverige med låten must be an angel :)


AUT, Auckland university of Technology och Sky Tower i bakgrunden <3


Jag har klippt mitt hår, KORT!!!!! :) Me like alot!!!


Min roomie Nanda


Rebecca och jag! <3


Fernanda Takai