Guide Marmaris

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev på bloggen, men i ärlighetens namn så händer det inte så mycket just nu då vi har otroligt mycket att göra då vi är mitt uppe i högsäsongen. Men dagarna rullar på med Transfer till och från flygplatsen, välkomstmöten, Hotell service, utflykter och så klart en dag ledigt i veckan! Och på denna lediga dag så gör vi inte mer än att ligga på stranden och steka sönder vår hud. Vilket dock inte går så bra med tanke på att jag inte är så brun längre. Jag orkar verkligen inte vara på stranden i mer än två timmar, framförallt inte när temperaturen stiger upp mot 43 grader mitt på dagen.... puuuh!

Vi har nu endast 8 ankomster kvar innan denna underbara säsong är över.... Det går allt för snabbt enligt mig själv. Även om jag ser riktigt mycket framemot att få komma tillbaka till Dubai, men vi har så himla kul här nere, jag och mina töser.... Måste dock erkänna att jag är inne i en period då jag är lite trött på det vardagliga livet här nere, då vi inte gör så mycket. Det är inte kul att gå på bargatan längre då det är allt för mycket folk och nu har vi varit där så många gånger så det är samma sak varje gång vi går ut.... Men förhoppningsvis blir det bättre när andra flyget slutat, och vi har mer tid att umgås och göra roliga saker tillsammans!!!!!

När det gäller männen så får jag numera inte skriva om detta öppet på MIN blogg då folk där hemma tycker att jag är allt för ärlig, så inga mer galna detaljer på mitt intressanta dating liv..... sorry ni som faktiskt tycker att det är kul och uppskattar min ärlighet.....
Jaha, då fanns det inte mer att skriva om..... tråkigt, vill ni veta hur det går så fråga ;)
 
Vackra marmaris!!!!
 
Jag och min kollega Maria!!
 
Besök av Mor och Far <3
 
En timmes lång teamdag på vattenlandet! haha
 
Frukost med agenten och Bravo Tours
 
Solresor, Bravo Tours och Kartaca Tours
Avslut på bloggen med en ego bild och min nya blonda färg :)