3 dagar kvar :D

ojoj vad tiden har gått snabbt. Nu e  det bara 3 dagar kvar tills jag sitter på flyget mot Dar Es salaam.....
Tror aldrig jag har varit så här stressad, förvirrad o nervös inför något i hela mitt liv.....  e så förvirrad att jag inte kan tänka på något annat förutom min resa, glömmer allt o alla i min omgivning, förlåt om jag varit lite frånvarande!!!

kan inte riktigt fatta att jag ska åka ner till Tanzania o leva 4 månader utan, el, rinnande vatten o min PLATTÅNG.... Hur ska detta gå? varför gör jag detta?  var fick jag denna idiotiska idé ifrån?

JO, Detta är något jag alltid velat o annorlunda saker har alltid lockat mig... sen dels för att göra en bra insatts o känna att man gör något bra o något som gör skillnad för en annan människa, för att lära sig uppskatta vad man har här hemma o inte ta allt för givet. Få leka, krama o undervisa ett litet sött afrobarn o få ge dom all min kärlek o kunskap.....  Sen att de minsta barnen bara snackar swahiili, det är en annan sak :) kommer va bäst på kroppsspråk när jag kommer hem!!!!

Det kommer va en lång resa fram till barnhemmet. 14 timmar i flyg, 22 timmar med tåg o sen ett par timmar med bil till byn... KUL :D snacka om att få träsmak i röven.....

Shiiiiit så nervös jag e. Håller på o packa o jag har inte en aning om vad jag ska ha med mig.... får bli en massa trasor....haha

ni får hålla koll på mig på www.backpacking.se/lallan

bye bye sweden.....