Dubai life is over :(


Tine och Louise har gjort Dubai!





Vilka dagar jag hade i Dubai, de minnena kan jag leva på länge :)
Kan inte riktigt förstå att jag har sett världens högsta byggnad, shoppat på världens största shopping center, festat på de hetaste klubbarna, druckit glas vin för 120 SEK, sjukt ju...hahha, sprungit runt i city med högklackade och en massa kassor i varje hand, levt lyxliv med Tine och alla andra människor från HELA världen. Alla samlas på ett o samma ställe för att leva exakt samma liv i lyx och överflöd. Alla tjänar vi olika och ser ut på olika sätt men vi har ändå så mycket gemensamt och det är att alla vill njuta av den hetaste staden i världen, Dubai!

Här ser man inga araber som jobbar, de kör runt i ferraris, hummers o porsche och lever på pengarna de får in från staden. Här går man inte, har tar man taxi, här sitter man inte o väntar på bussen i 30 graders värme, här sitter man i AC bussskjul, här shoppar man inte i mjukisbyxor, här bär man fina klänningar med höga fina skor! Detta livet tycker jag om, från o med nu ska jag också shoppa i högklackade där hemma!!!

Funderar på att ta del utav detta livet nästa vinter och söka jobb på hotell eller kanske som flygvärdinna för Emirates air.... Tjäna en massa pengar, leva livet och ändå spara en liten slant i månaden! O ni som känner mig, vet att jag gör det jag känner för :) Så boka en flygbiljett till Dubai nästa vinter och hälsa på mig...hahahha!

Men  nu har vi bara 11 dagar kvar i Salalah sen bär det av hemåt, ska bli skönt att få komma hem och träffa mina underbara tjejer som jag saknar något fruktansvärt just nu, tänk om det hade varit alla vi som spenderat en helg i Dubai! Men först ska det stängas ner här och det är en massa testamente som ska skrivas till dem som kommer nästa säsong, utflyktsmanualer som ska uppdateras..... Sååååå kul :) hahah

Ses snart!
Puss o kram