studier på Nya Zeeland - bäst i klassen :D

Jag måste få skryta av mig lite då jag aldrig har varit bäst i min klass, någonsin....

Fick tillbaka min uppsats om Aucklands förberedelse inför Rugny World Cup, den uppsatsen som jag satt uppe till kl 05 och skrev på, eftersom dum som jag var hade skjutit upp det hela tiden på grund av jobb och andra uppsatsprioriteringar. Jag höll andan när hon gav tillbaka uppsatsen på lektionen idag jag bad faktiskt till högre makter att jag skulle bli godkänd... Läraren hade nämligen sagt precis innan att bara hälften av alla i klassen hade nått upp till godkänd nivån. aaaaaah det kommer vara en utav mig tänkte jag... FAN!

Men när jag vänder på uppsatsen så har jag fått  A - och bäst betyg i klassen :D SNACKA OM EN LÄTTNAD!!!!! Kan fortfarande inte förstå att jag fick så bra betyg med tanke på att jag gjorde den dagen innan...... Men jag tackar min hjärna och min skrivförmåga!!!

Har även fått tillbaka min uppsats om Hilton och även där är jag nöjd då jag fick B +, tyvärr inte A men man kan ju inte alltid va bäst.... lol!!! Det jag missade på Hilton uppsatsen var att min conclusion var för kort, skulle ha summerat det hela lite bättre, men annars va det en huge improvement in your academic writing Louise, keep up the good work (lärarens kommentar) om man jämför min första lilla tränings uppsats om Hilton som var min allra första uppsats jag har skrivit på engelska. Så jag har ju tydligen lärt mig något under denna första terminen!!!! :) Tur det!!!