Oman säsong nr 2

Oj det va ju ett tag sen man bloggade nu ja, dax för en uppdatering kanske :)
Har hänt en hel del sedan sist kan jag meddela, flugit över hela Europa och har nu landat i mitt öken land Oman.

Efter 5 underbara månader på santorini tog säsongen tyvärr slut, allt för snabbt enligt mig, men tiden gå ju snabbt när man har roligt och njuter utav livet. Säsongen i Grekland kan sammanfattas så här:

THE BEST TIME OF MY LIFE, I`M IN LOVE WITH GREECE AND WILL ALWAYS BE!

Så mycket som jag och Amina grät på hemresan har jag aldrig tidigare varit med om, fick till och med tröst choklad utav Primera personalen.

Det är lite jobbigt att sakna något så mycket, speciellt när man vet att man aldrig kommer att komma tillbaka till de månaderna. Det spelar ingen roll om man återvänder en annan säsong, det är aldrig samma personer, aldrig samma känsla. Så ännu en gång skriver jag : Njut utav varje ögonblick, för du får aldrig uppleva samma ögonblick igen! men det är himla tur att jag inte är senil så att man inte glömmer alla de underbara stunder man upplevt i livet.

Efter Santorini spenderade jag 5 dagar hemma bland all röra och kaos i den lilla stugan i Höllviken. Tro det eller ej så håller mina föräldrar ännu en gång på att flytta till en ny lägenhet och där mellan kommer de till att bo i en liten stuga i höllviken i väntan på att den nya lägenheten i kalkbrottet ska bli klar påsken 2011. Det första man fick gör när man landade på svensk mark var att bege sig till förrådet där alla mina magasinerade kläder fanns... haha! Ganska kul att hita en massa gamla saker som dagböcker och kläder som jag inte ens visste att jag hade kvar.

Dagarna hemma spenderades så klart med mina underbara vänner. Hann nästan med att träffa alla! Lika kul varje gång man kommer hem och och måste lägga upp ett schema för att verkligen hinna träffa alla som man inte har sett på flera månader. Det blev en massa fikande, tjejkväll hos BF, festande i Malmö town som slutade på ett oväntat sätt...hahah En massa galna grejer hann hända under de dagarna. Men det va inte bara roliga grejer man fick vara med om. Efter 14 år har vi nu fått avliva vår älskade familjemedlem Stina. usch det va det jobbigaste jag någonsin varit med om. kan fortfarande inte förstå att hon är borta. kommer nog först förstå det nästa gång jag kommer hem och inser att hon inte ligger i sitt hörn utav soffan :( Mycket har man varit med om med den hunden. Så mångw gånger man har jagat henne genom vellinges åkrar, på Limhamns fältet och fått döda en eller annan fågel som hon lyckats hugga till sig. RIP min underbara Stina!!!!!

Efter 5 dagar hemma var det dax att ännu en gång packa ner sina kläder i sin röda resväska och bege sig ner till lite torrare delar utav världen och landa för andra gången på Omansk mark. Efter 6 timmar i Munchen och 5 timmar i Muscat var jag äntligen framme för att starta upp säsong nr 2 i Salalah. Det har varit 3 bra uppstartsveckor men nu är det på tusan tid med lite turister på orten. Denna säsongen består vi utav mig som destinationschef och 2 guider, Elin och Zandra! Två super söta tjejer så det kommer bli en bra säsong :) Vi har haft fullt upp med att plugga, läsa, skriva, klistra, pilla, äta, dricka, festa och förbereda oss inför morgondagens ankomst. Äntligen kommer dom!!!!

Lite förändringar har skett sedan förra vintern, nya samarbetspartners, nytt hotell, nya utflykter och nytt ökenläger! Denna gången ska vi äntligen ut till de höga sanddynorna på vår jeepsafari. Känslan av att stå högst uppe på sanddynorna och bara titta ut över det sandiga landskapet är obeskrivlig och måste helt enkelt bara upplevas för att förstå det. SÅ BOKA EN BILJETT TILL OMAN NU!!!!!


3 tuffa 80-tals brudar på väg till Oasis Halloweenfest


Party time!!!


Team oman 2010/2011


Wohoo!!