jul i 30 graders värme!

Nu e det jul här i vårt palats, julen e kommen sjung hopp tarallalej!!!!



Tiden går snabbt när man har roligt, kan inte förstå att det redan e mitten av december, när hände det? har jag redan varit här i 2 ½ månad? shiiiit!!!!! tiden bara flyger fram, o de säger att det går snabbare ju äldre man blir.... Det vill jag verkligen inte!
Det är en väldigt speciell destination jag har hamnat på o tro det eller ej så trivs jag faktiskt riktigt bra och jag kommer lätt stanna kvar till april då destinationen stänger. Det har aldrig gått så bra för destinationen som nu, aldrig haft så bra service siffror osv...Vi e verkligen det bästa teamet! Så olika, men alla e SÅÅÅÅÅ underbara, älskar både Anna-karin o Klara något fruktansvärt... vi kompletterar verkligen varandra o vi tar hand om varandra som vi vore en riktig familj (vilket vi har blivit)

Love Team Oman 09/10

Nu börjar det ju närma sig jul och min semester börjar om en vecka!!!!!Flyger härifrån den 18/12 o flyger tillbaka på julafton!!!!! ska hem o spendera ett par mysiga dagar hemma i kylan! Ska bli riktigt mysigt att få känna kylan komma mot en så fort man går utanför dörren, gosa in sig i en stor mysigt filt med en kopp latte i handen på ett mysigt café o bara sitta o titta på alla stressiga julshoppare som springer förbi en. Medans alla fina mashaler lyser upp den gråa o tråkiga kvällen o kan göra vilken tråkig sur människa glad!!!!
Mysa ska jag göra när jag kommer hem!!!!

Snart Patricia är jag hemma o André kan pusta ut en liten stund ;)


Har varit ute o julshoppat lite till mina små änglar där hemma, men shiit vad svårt det e, förvänta er inget stort tjejer!!!!! Men kom med förslag, vad önskar ni er?

Annars rullar det på här nere, sakta men säkert. Dagarna spenderas med gästerna o kvällarna spenderas oftast tillsammans med dykteamet då vi har mysiga hemmakvällar, spelar biljard o njuter av en god kall öl. Eller så ligger jag, Klara o A-k i varsin soffa hemma i vårt underbara palats med en bra bok i handen... så jäkla underbart, vi kan göra allt, men ändå inget o vi njuter ändå!!!!






Lite smått o gott från livet i Oman!

(Klara bakar den bästa kladdkakan)


God Jul!!!!

KOMMENTERA FÖR TUSAN!!!!!!