Guide i Marmaris :)

Vi har nu endast 16 ankomster kvar av säsongen i Marmaris, ca 3 månader.... Tiden går som vanligt allt för snabbt! Vad händer med tidssystemet, om det ska fortsätta att gå så här snabbt så är jag ju snart gammal, och jag vill verkligen inte bli gammal. Det är min största fasa att bli gammal och att mitt minne sakta men säkert börjar försvinna. Mina minnen är guld värda!!!!!

Det är även 15 dagar kvar till att vintersäsongs ansökningarna kommer, och  ca 4 veckor till att vi får veta vart vi ska... Börjar redan bli nervös och jag hoppas av hela mitt hjärta att de skickar tillbaka mig till Dubai <3

Denna vecka har varit lite speciell, med mycket speciella gäster. Man slutar verkligen aldrig att förvånas av vad som kan komma ur någons mun.... Tänkte du verkligen precis på vad du sa till mig?! Men det är lika kul varje gång! haha! det har till och med blivit två festrundor denna vecka då vi har haft en visningsgrupp på besök ifrån resesäljare runt om i Sverige! Vi var ju tvungna att visa dem vår berömda bargata i Marmaris! Vissa tycker ju tydligen att det är skamlöst att vi endast har varit ute en gång i veckan sedan vi kom, det vill säga ca 8 gånger! Jag tycker det är helt ok! haha! Men vi ska nog öka de siffror inom snar framtid :)

Denna vecka är det en besöksvecka från Saras och Emmas sida med mammor, systrar och vänner. När ska jag få besök?! Vem vill komma ner till underbara Marmaris? Solresor har riktigt bra priser, så gå genast in på deras hemsida!

Annars händer det inte så mycket mer än de vanliga rutinera. Har blivit den officiella utflyktsguiden här nere och det känns knappt som att jag har varit ute på hotellen denna vecka. Väldigt enkla utflykter med lättare guidning. Sitter max i en buss i 1½ timme när vi åker till Dalyan floden för att se sköldpaddor, badda i gyttje och svavelbad. Den andra utflykten är Cleopatra båtutflykt med massa sol och bad från båten och även ett stopp till cleopatras ö och hennes vackra sandstrand. Heller inte så mycket guidning där. Sista turen är Marmaris stadstur där jag visa dem det bästa av staden... Inte heller så mycket guidning! Jag måste erkänna att jag saknar att guida i Dubai och Oman där allt är så annorlunda där jag kan berätta om en helt annan kultur, religion, klädsel, jämställdhet osv. I Turkiet är det inte så jätte mycket annorlunda, och även om det är muslimskt land så är det långt ifrån mellan östern, och de traditionella turkiska vanorna är nästintill bortblåsta och har blivit ersatt av moderna västerländska traditioner. Nästan lite glad att det har varit uppror i Turkiet de senaste dagarna med allt vad Erdoğan vill göra med Turkiet osv. För nu har jag något riktigt intressant att snacka om med gästerna!! Men Jag håller ändå tummarna att allt ska lösa sig så att turkarna kan återgå till sina normala rutiner, och inte protestera varje dag.

Nu ska välkomstmaterial packas och sedan är det tid att lämna de gamla gästerna för att välkomna nya! :)

Min Nya Älskling, GC klocka!!!
 
Cleopatra Island
 
Team DLM studdar en ny jeepsafari tur!
 
Vackra Turkiet
 
Båtutflykt!
 

En mindre galen festkväll!