studier på Nya Zeeland - oj da

oj da nu var det ett tag sedan jag senaste skrev.... Det har varit valdigt mycket den senaste tiden med bade sjukdomar och inflamationer som ha gjort att jag legat i sangen i nastan en vecka. Sedan efter att ha varit osocial under en veckas tid  sa hade jag mycket att ta igen med polarna men aven i skolan.... Har nu endast 5 veckor kvar i skolan och jag far lite panik nar jag tanker pa hur mycket som ska goras under de veckorna. Har tva grupp arbeten som ska vara inlamnade inom de narmsta tva veckorna plus 4 exams.... puuh! Blir inte battre av att jag inte riktigt kan fokusera pa skolan nar jag vet att jag endast har sex veckor kvar i underbara Auckland :'( Vill bara njuta utav dessa sista veckorna!!!!
 
Dagarna spenderas som vanligt i biblioteket framfor datorn, och pa kvallarna ar det alltid nagot som hander. Igar kvall hade jag en super mysig kvall med Caroline, Tess och Marianita med matlagning, vin och harklippning. Klippte topparna pa Marianita och Caroline och jag fick aven mina toppar klippta, nice! Tackar mamma for mina gomda finger kunskaper :)
 
Idag ar det torsdag och hela dagen kommer att spenderas i biblioteket och i morgon fredag ar det annu en fodelsedag som ska firas, lordag jobb och pa kvallen inflyttningsfest och sondag annu mer jobb och antagligen en dod Louise sin kommer att somna kl 18.... men ack sa kul helgerna ar!!!
 
Har aven borjat maila lite med mina kommande kollegor i Israel och vi ar alla sa otroligt taggade att resa dit och starta upp en helt ny destination :) langtar nagot fruktansvart!!!! Kommer att vara jag och tre andra tjejer som kommer att gora Israel till den basta destinationen!!!!
 
Queen Street by night!!
 
Matlagning med Marianita
 
Resultatet, Kyckling, halloumi och sallad
 
Caroline och Tess
 
Caroline klipper mitt har :)
 
Min underbara kollega Janka
 
AUT bibliotek!
 
Plugg, plugg och ater plugg!
 
Frukost date med Caroline, Rebecca och Nicola <3