Juni månad och jag smälter....

Livet på lilla Santorini har verkligen gått snabbt, har redan varit här i 1½ månad men ändå känns det som jag varit här i flera månader. Men så brukar det ju kännas, så det är inget nytt :)

Men jag har äntligen börjar komma in i rutinerna som chef och jag vet nu vad jag ska göra och vilken dag jag ska göra vad på :) Kan äntligen unna mig en ledig dag efter mycket slit och jobb....

Allt fungerar nästan allt för bra här nere, lider med mina gamla kollegor som sliter och jobbar rumpan av sig i Italien och Kroatien... Vill bara sträcka min högra hand upp till dem och hjälpa dem.... Tänker på er ska ni veta <3

Dagarna flyger iväg med kontorsjobb, hotellservice och utflykter. På kvällarna myser vi på någon bar med danskarna, har picknick i solnedgången, går på bio, någon utgång lite då o då ( har dock endast blivit 2 utgångar) På fredag smäller det ordentligt då vi ska till huvudstaden Fira och festa loss och skaka lite rumpa :) ska bli såååå kul, behöver festa loss lite och bara slappna av!!!

Några nyheter som jag kanske borde dela med mig av är ju att jag ska till NYA ZEELAND nästa år :) wohoo! kan inte riktigt fatta att jag ska till andra sidan jordklotet och plugga. Jag ska nu sätta mig bakom skolbänken och plugga vidare inom Travel and tourism.... ska äntligen bli något (hoppas jag) hahah! Har haft i bakhuvudet ända sedan gymnasiet att jag ville dit och plugga och äntligen blir det av :) utbildningen är 2 år men jag får ju se hur jag känner efter ett år... Tror jag kommer hem efter Santorini och är hemma tills jag åker ner i början av februari, med tanke på att jag ska va borta i minst ett år.... Ska bli sååå kul, längtar :)

Men annars håller jag på att smälta bort här nere, har glömt hur det känns att ha uniform i 35 graders värme (i skuggan) Men jag ska inte klaga, det haglar ju i DK...hahha!

Nu ska jag fortsätta på min kalla New castle och njuta utav live 80-tals rock på Just 4 :)

see ya