Guide UAE

vill börja med att be om ursäkt för att jag inte har bloggat på länge... det har helt enkelt inte blivit av och sen har jag fokuserat mycket på att komma in i rutinerna här nere! Men nu ska ni få en ordentlig uppdatering :)

Måste medge att jag har kommit in i ett dröm team, vi har super kul tillsammans jag, Emma, Sara, Charlotte och Tilda :) hade inte kunnat drömma om ett bättre team! Vi alla jobbar super hårt och njuter utav våra lediga stunder tillsammans :)

Jag och Emma jobbar ju i Ras Al Khaimah och sedan delar vi uppa så att en utav oss har hand om Fujairah och så fort vi är lediga åker vi in till de andra töserna i Dubai, så det blir ändå att vi bor där inne två gånger i veckan :) Har äntligen lärt mig att hitta till Dubai och de första gångerna var ett äventyr i sig där man villade runt bland förorterna för att lyckas hitta ut till huvudvägen som går igenom Dubai. kör man fel så tar det verkligen en evighet innan man kommer till den vägen som man man hade planerat att köra från början. Men det finns inget bättre än den dagen då det klickar till och man äntligen hittar på första försöket!!!! Lyckades till och med köra vilse i lilla Ras Al Khaimah och 1 ½ timme senare var jag äntligen hemma..... hahah! Mycket ska man lära sig!

Höjdpunkten på jobb veckan är ändå den dagen då jag kör Dubai city tur. älskar verkligen att sitta i bussen och berätta allt jag kan för gästerna och man hör hur de reagerar när man berättar om världens högsta, världens längsta, världens dyraste osv.... vet inte hur många gånger per dag som jag nämner ordet världsrekord... hahah Dubai är verkligen en stad för sig och jag längtar tills både familjen och johan kommer ner så jag får visa dem denna underbart galna stad!!!

Julaftonen spenderades först på flygplatsen då stockholms gästerna skulle hem och nya skulle komma, därefter bar det av till Al Hamra för att fira jul med Apollo och två golfguider. Emma och Challe hade spenderat hela långa dagen i köket för att att tillaga den bästa julmaten jag på länge har ätit. Prinskorvar, köttbullar, jansons, sill, lax, rödbetsallad, ägg, kaviar och massa mat som fyllde upp magen för resten utav säsongen. Därefter blev det julklappsutdelning och en massa rim till vardera julklapp.... Det roligaste var dock julklappsleken med över 30 julklappar som skulle stjälas och bytas hit och dit med allihopa... hahahah galet kul!

Nyår kommer att spenderas först på flygplatsen ännu en gång och sedan beach party på den konstgjorda palmen, Palm Jumeira :) Skaka rumpa och fira tolvslaget för att sedan bege oss till någon utav alla efterfester som vi har blivit bjudna på. :) spännande nyår kommer det med all säkerhet till att bli!!!!! Kan inte förstå att det snart är 2013, detta året har gått så galet snabbt, och skrämmande hur mycket man har upplevt under 2012. Från Nya Zeeland till sverige till Förenade Arab Emiraten :) Man måste ju bara älska livet! Frågan är hur 2013 kommer att spenderas och vad för galenskaper man kommer att få uppleva!!!!!

I morgon är det dax för ännu en Dubai utflykt med nya förväntansfulla gäster :) och på fredag min vanliga öken safari :) På lördag är det Emmas födelsedag och även tid för den efterlängtade Team dagen som ska spenderas på Ski Dubai, världens längsta inomhus skidbana för att sedan slappna av under en under den arabiska solen :) kommer bli en kanon bra helg! Vart annars i världen kan man åka skidor och ligga på playan under samma dag?!

 
Julafton på flygplatsen, jag, Tilda och Sara
 
shopping på Victoria Secret :)