Guide i Marmaris :)

Just nu sitter jag på vårt rosa, svala men lite skitiga kontor tillsammans med min underbara kollega Sara :) Den tredje sötnosen, Emma är ute och ränner runt på hotellen och ser till så att gästerna har det så bra som möjligt, hjälper till med problem och svarar på många olika typer av frågor. Reseledaryrket är verkligen ett speciellt yrke där vi träffar allt ifrån söta, underbara, gosiga, nyfikna, trevliga gäster. Men även dem man bara skulle vilja skaka om och fråga: vad fan är det för fel på dig?! Men som reseledare har vi fått  lära oss att behärska vårt humör, lyssna, förstå och lösa alla eventuella problem så gott det går. Jag undrar hur jag hade varit som person om jag aldrig hade åkt ut som reseledare för 6 år sedan?!

Men jag har absolut det bästa yrket i hela världen där jag har hittat några utav mina bästa vänner, som just nu är min nuvarande kollegor, Sara och Emma, som jag även jobbade med i Dubai :) Vi är en liten, galen familj som är otroligt olika varandra men som ända kommer skrämmande bra överens! Jag har ju så klart fortfarande mina bästa barndomsvänner där hemma som jag inte allt för ofta snackar med, tyvärr! Men det behövs inte för den vänskapen  som vi har kan ta sig igenom regn, snöstorm, orkan och sandstorm :) haha! Jag har det allt för bra måste jag erkänna och jag tackar vem eller vad det vet jag inte, men varje dag skänker jag min uppskattning till någon där ovan!

Vi är nu i slutet av maj och jag kan inte förstå att jag har varit här i mer än en månad... galet! Vi hinner inte sätta oss in i denna säsongen förrän vinter ansökningarna ligger i mailen. Om ca en månad är det tid att söka till vintersäsongen. Kommer inte bli svårt då jag vet att jag vill tillbaka till Dubai ;)

Jag och sara har nu kommit igång med träning på hög nivå, äntligen! Har gått med i ett av våra 5 stjärniga hotells gym dom är super bra och man blir mer och mer taggad att gå dit för varje gång! Dubai winter season, here I come!!!

Nu måste min hjärna återgå till att läsa om Turkiet så att jag kan svara på ALLA frågor som jag kan tänkas få under mina utflykter!!!
 
Vattenpippa under gårdagen!
 
Ibland kan vi bli lite trötta........ JAAAAA, till och med guider behöver en siesta!
 
 
En super söt rotweiller valp <3 <3 <3
 
Heeeeeeja Sverige!!!!!!
Jag, Emma och våra danska Bravo tours kollegor, Pernille och Jeanette!