Hemma en kort period

Har nu varit hemma i 11 dagar och jag har ingen aning om när jag ska åka vidare, jag väntar och väntar och väntar på att mitt pass ska komma från den turkiska ambassaden... jalla jalla killar, jobba på!!!!! Mina kollegors pass, Sara och Emma har redan kommit så de är redan på plats i Marmaris, Turkiet och  väntar tålmodigt på sin söta lilla skånska kollega att komma ner :) Jag vill ner med detsamma och bara få igång destinationen!!!!!

Första dagarna hemma spenderades uppe i Stockholm då visumet skulle fixas hos den turkiska ambassaden, några riktigt trevliga dagar och jag måste bittert erkänna att jag tycker om huvudstaden riktigt mycket, det var nog på tiden att jag upptäckte alla stadens olika områden! Roligaste är ju ändå att man kan kombinera allt ifrån vikinga bar där det bjuds på Mjöd, irländsk bar med irländska öler och till Tapas barer med sangria :) underbar kväll med underbara tjejer!!!! <3
Hann även med ett snabb besök till släktingarna i lilla Åker, alltid lika kul och träffa dem!!!!

Väl hemma i Malmö har det varit mycket mys med alla tjejerna, allt ifrån fikastunder, bakning och tjejmiddagar! Känns märkligare än någonsin att komma hem just nu då det händer så otroligt mycket med mina kompisar, barn, giftemål och hus. Även om jag inte är där än så är jag super glad för mina kompisar att dom har fått allt det dom velat och jag önskar dem all lycka med sina familjer :)

Idag, Lördag har Malmö fått fin besök ifrån min gamla kollega från Cypern och Oman som har kommit hela vägen ner till södra sverige ifrån huvudstaden!!!! ska bli super kul att träffa min söta och glada Klaris!
 
Så vi får se när jag får mitt pass och när jag flyger ner till Turkiet, jag väntar tålmodigt!!!!
 
 
 
 
 
 
Man ska promt sitta ute om solen skiner, även om det är svin kallt...
 
 
 
Vackra Stockholm!
 
 
Sveries smalaste gränd, Mårten Trotzigs Gränd
 
 
Vikinga bar i Gamla stan
 
 
 
 
Tjejmiddag :)
 
 
mys med brorsan och hans tjej Lovisa
 
 
Älskar att vakna upp bredvid min underbara Jawa!!!
 
 
Malin och jag kollar på MFF - AIK