Guide Sicilien

Har nu varit på Italiensk och Siciliansk mark i 9 veckor och mycket men ändå inget har hänt under denna tid.
 
Det har varit några tuffa veckor här på Sicilien, att starta upp en ny destination är aldrig lätt, framförallt inte när det gäller att samarbeta med italienare som helt ärligt är de mest speciella människor jag någonsin jobbat med. Jag tyckte tidigare att grekerna och araberna var långsamma men italienarna tar priset.... Lite kul är det när man tänker tillbaka men det är verkligen inte kul i situationerna där det tar timmar och dagar innan man får ett slutgiltigt besked. Puuuuuh, tålamod!!!! :)

Under dessa 9 veckor har vi varit ute 2 ggr, varav en av gångerna så bröt jag min svanskota, 2 lediga dagar och väääääldigt många utflykter, hotellservice och välkomstmöten. Denna mening förklarar min tid på Sicilien ganska bra..... Har aldrig jobbat så mycket som jag gjort här nere och aldrig varit med om så speciella och krävande gäster.... Har verkligen noll energi kvar i kroppen....Sen när blev de svenska resenäreran så pass krävande och kräsna? När slutade vi att gå efter: Att behandla andra som man själv vill bli behandlad?!!
 
Men annars trivs jag helt ok här på ön, älskar utflykterna som handlar mycket om historia, mat, vin och naturens alla under. Med tiden kommer det bli bättre då vi alla har kommit in i våra rutiner och vi kan ha ett liv som inte bara involverar jobb.....  Jag behöver dansa och skaka loss känner jag och förhoppningsvis blir det en sådan kväll idag då vi alla ska till Ragusa!!!!!
 
Men det kommer bli en bra säsong när även de italienska turisterna börjar komma till Pozzallo och klubbarna och barerna har öppet mer än på Lördagar!!!!!!! :) Längtar!!!!
 
Ledig dag med min Dubai kollega Katarina som nu har en vecka kvar på ön :(
 
Kollegorna in action på flygis
 
Vackra Syrakusa
Syrakusa
 
sprang på Kalabrien kollegorna i Taormina
Taormina
 
Jag och min sötnöt sara <3
 
Mmmmmmm Mums :)