hem på utbildning

sista veckan nu innan jag ska hem på utbildning till huvudkontoret. Ska bli ganska skönt att komma hem till Malmö även om det endast är för 5 dagar och att jag ska va på utbildning från morgon till kväll och inte kommer ha tid till att träffa några kompisar. Men det kommer vara skönt att komma ifrån turisterna lite. Känner att jag behöver en liten paus för att kunna slappna av...

Jag älskar mitt jobb men ibland behöver man en paus. Hade till o med varit skönt med en veckas semester. Men icke, så nicke!!

Hade bara velat ligga på en lång, öde, kritvit sandstrand i en hängmatta utanför min privata bungalow och bli skuggad av ett palmträd samtidigt som jag har en malibou/cola i handen. En strand som påminner om kigamboni island i Tanzania. Paradiset på jorden!!!


Paradiset på jorden!


Annars rullar livet på här nere, jag har blivit lite sjuk igen och min näsa rinner o rinner, usch! har nu blivit Louise med den röda mulen :)
Ikväll blir det picknick uppe på klippkanten vid skaros. Har blivit lite av en tradition att varje gång vi har besök så tar vi med dem upp till Skaros för att njuta utav utsikten och en annorlunda picknick :) det kommer jag nästan sakna mest av allt när det gäller santorini, alla utsiktsplatser ut över kalderan och att man vart än på ön man befinner sig så ser man havet!!!