Guide UAE - uppdatering

oj vad dålig jag har varit på att uppdatera om vad som händer nere i Dubai....Sorry!!!
Ska försöka sammanställa allt lite snabbt :)

Vi har nu endast 2 månader kvar nere i UAE, och tiden går snabbare än någonsin, hinner inte smälta allt som händer här nere och att ännu ett kapitel snart är över.... Men mycket kommer att hända dessa två månader!!! :)
Har ju haft besök av min underbara Jeanna som jag pluggade med i Auckland och just nu är mina föräldrar här nere i två veckor och njuter utav denna fantastiska destination! Super mysigt att ha dom här nere och sola och bada, shoppa en massa och många fina middagskvällar!!!!! Och nu är det inte heller långt kvar till att Johan kommer ner på besök :) Men innan dess kommer även min lilla saudi kompis, Ghaith från Auckland till Dubai för att umgås i 2 dagar innan han fortsätter till saudie :) ska bli super duper kul att träffas igen!!!!!

Veckorna spenderas ungefär likadant, hotellservice, flygplats, utflykter och när jag är ledig så blir det något kul i Dubai :)

Mina fyra kollegor Emma, Sara, Challe och Tilda har även kommit in i en diet/tränings fas som dom har lyckats få med mig i.. Jag har ju varit lite lat och inte tränat dessa två månader sedan jag bröt svanskotan, men nu har jag äntligen kommit igång igen och det känns bättre än någonsin så nu jäklar, Marmaris 2013 here we come :)
Har även börjat fundera på vad jag vill göra efter Marmaris som varar från April till Oktober... Jag är ju säker på att jag vill tillbaka och plugga, men jag vet inte när eller vart.... Är super sugen på Florida men sen samtidigt saknar jag NZ och Auckland något fruktansvärt :( Och samtidigt vill jag antingen tillbaka till Dubai eller Oman... ooooh jobbigt värre med alla dessa beslut....Några förslag?

oooh på söndag är det äntligen den speciella söndagen som jag så länge har väntat på!!!! :) Jag, mamma och pappa ska upp till världens ända 7 stjärniga hotell och äta en 7 rätters afternoon tea och samtidigt njuta utav super lyxig service, fantastisk utsikt över Dubai, palmen och the world :) lovar att ta riktigt många bilder!!!!
 
träning längs Ras Al Khaimah Creek :)
 
Dubai Skyline
 
Spa i Ras Al Khaimah
 
Souk Madinat
 
Dubai City Tour med Emma
 
Jag och jeanna
 
Mys i Marinan på en stor fet yaht
 
Australia day på Barasti
 
Fixar naglarna :) LYX!!!
Alla Hjärtans dag med föräldrarna